Selecteer een pagina

Een echte Amsterdamse fiets

Op zoek naar een Amsterdamse fiets?

Maar dan wel één die betaalbaar én legaal is!

LegalBikes heeft in dat geval wat je zoekt. Wij knappen tweedehands fietsen op uit het Amsterdamse fietsendepot.

Dit zijn nooit gestolen fietsen; het zijn vaak “weesfietsen” die in de stad zijn achtergelaten. Na het opknappen van de fietsen, worden ze uitvoerig gecontroleerd door onze monteurs en maken wij de fietsen klaar voor hun toekomstige nieuwe eigenaars.

Deze fietsen hebben misschien niet altijd de meest glimmende lak, maar het zijn wel échte Amsterdamse fietsen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan verder hoe het kopen van een LegalBikes fiets in z’n werk gaat.

LegalBikes wil het voor iedereen in Amsterdam mogelijk maken om gemakkelijk een tweedehands fiets te kopen.

Onze fietsen staan verspreid in Amsterdam

Daarnaast staan er LegalBikes op verschillende studentenlocaties, waaronder de Vrije Universiteit, Uilenstede en Campus Diemen. Op de kaart in onze webshop vind je altijd een actueel overzicht van de huidige LegalBikes locaties. De kans is groot dat er een LegalBike bij jou in de buurt klaar staat, klaar om door jou opgehaald te worden.

Via de App kun je jouw fiets naar keuze eenvoudig betalen middels iDeal. Na betaling, ontvang je van ons de cijfercode. Dit is de code van het cijferslot van de fiets, waarmee je het slot van jouw nieuwe fiets kunt openen. Dit kan op elk moment van de dag. Makkelijk toch? Bovendien is de fiets standaard uitgerust met een setje fietslichtjes, waardoor je direct op de fiets kunt stappen.

De fiets: een onmisbaar vervoermiddel!

Amsterdammers kunnen niet zonder de fiets.

Zeker in deze drukke stad is de fiets één van de belangrijkste en populairste manieren van vervoer. Fietsen is niet alleen gezond; fietsen is ook zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Met de fiets kun je alle plekken in Amsterdam en omstreken goed bereiken.

Minder auto’s op de weg

Dit betekent dat het verkeer beter doorstroomt. Het is dus een hele goede keuze om voor een Amsterdamse fiets te kiezen wanneer je in Amsterdam woont, óf wanneer je hier vaak te vinden bent. De fiets geeft je bovendien veel vrijheid.

Fiets gemakkelijk naar je school of werk.

Om vervolgens door te fietsen naar je favoriete café of restaurant. Ben je overtuigd? Neem dan in de App een kijkje in ons huidige assortiment LegalBikes en vind jouw nieuwe fiets.

Waar wacht je nog op? Vind je nieuwe fiets vandaag!

Lees hier onze algemene voorwaarden, deze zijn van toepassing op alle geleverde diensten en goederen van LegalBikes.

 © 2017 Legalbikes.nl — The easiest way to buy a LegalBike in the Netherlands.