Selecteer een pagina
Snel, makkelijk een nieuwe fiets kopen!

Tweedehands fietsen kopen in Amsterdam: waar moet je op letten?

Momenteel kun je op heel veel websites fietsen online kopen. Denk bijvoorbeeld aan Marktplaats of Facebook. Maar niet alle fietsen die online worden verkocht, zijn eerlijke fietsen. Onder eerlijke fietsen, verstaan wij fietsen die legaal én in goede staat zijn.

We kopen alles online, helaas blijkt het kopen van een fiets vaak lastig…

Naast de verkoop van gestolen fietsen zijn online fietsverkopers helaas ook lang niet altijd eerlijk over de staat van de fiets. Zo kan het voorkomen dat een online aangekochte fiets een slag in het wiel blijkt te hebben, of slechtwerkende remmen. Dit wil je uiteraard het liefst voorkomen.

Wij van LegalBikes zijn het dus ook zat!

Wij gaan de strijd aan met fietsendiefstal, te dure fietsen bij de fietsenmaker en schimmige online zaken! Online een fiets kopen moet zo simpel zijn als het bestellen van een pizza. Een simpele webshop met veel keuze en altijd beschikbaar!

Een betaalbaar en makkelijk alternatief. Diefstalvrij.

Daarom zijn we begonnen met LegalBikes, met één doel voor ogen. Amsterdam fietsdiefstal vrij maken. Dit willen we doen door een betaalbaar en makkelijk alternatief te bieden naast de bestaande mogelijkheden om een tweedehands fiets te kopen!

Ok, maar hoe werkt het dan?

LegalBikes maakt het mogelijk om 24/7 een betrouwbare fiets te kopen. Het maakt dus niet uit of je om 3 uur ’s nachts een fiets wilt kopen, of op zondagochtend. Bij ons ben je er dus altijd van verzekerd dat je in enkele stappen de eigenaar bent van een LegalBike.

Jij zit binnen 10 minuten op jouw nieuwe fiets.

Om hier nog een schepje bovenop te doen, is je toekomstige nieuwe fiets vaak ook nog eens bijna letterlijk binnen handbereik. Wij zetten onze LegalBikes namelijk verspreid neer over heel Amsterdam. De kans is dan ook groot dat er bij jou in de buurt een nieuwe fiets op jou staat te wachten. En met de cijfercode die je direct ontvangt, kun je het cijferslot van jouw nieuwe fiets meteen openen. Zo kun je direct wegfietsen op jouw LegalBike!

Waar wacht je nog op? Vind je nieuwe fiets vandaag!

Lees hier onze algemene voorwaarden, deze zijn van toepassing op alle geleverde diensten en goederen van LegalBikes.

 © 2017 Legalbikes.nl — The easiest way to buy a LegalBike in the Netherlands.

Meer Lezen?

Vind hier alle informatie over LegalBikes!

Fiets kopen in Amsterdam

Onze prachtige hoofdstad en tweedehands fietsen in Amsterdam zijn als twee handen op één buik.

De stad staat er vol mee en dat is niet zo gek aangezien Amsterdam tot een van de fietshoofdsteden van de wereld behoort. In Nederland wordt fietsen niet als hobby, maar als primaire vorm van transport gezien.

Hoe werkt LegalBikes?

LegalBikes is de makkelijkste manier om een betaalbare tweedehandsfiets te kopen.

Maar waar komen deze fietsen dan precies vandaan, wat heb ik er aan en hoe werkt het dan? Op al deze vragen proberen wij hier een open en eerlijk antwoord op te geven!

Jouw fiets nooit meer gestolen met deze tips!

Elke 5 minuten wordt er in Nederland een fiets gestolen. Hoe zorg je er nou voor dat jouw fiets niet de volgende wordt?

Het is de ergernis van elke Amsterdammer: Je hebt haast, je loopt naar je fiets en het enige wat je terug vind is het slot. Fiets weg… Helaas is fietsendiefstal nog steeds de meest voorkomende vormen van criminaliteit in Nederland.