Selecteer een pagina

Vragen en antwoorden die jou verder helpen!

Antwoorden op al jouw vragen!

Veel vragen zijn al eerder gesteld, kijk hier beneden voor een overzicht!

FAQ

Stuur ons een berichtje!

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. De snelste manier om ons te bereiken is via  Facebook!

Hoe zit het met de garantie?

Op al onze producten geven we 14 dagen garantie, hieronder valt alle mogelijke defecten die niet door normaal gebruik ontstaan. Op de banden geven we 48 uur garantie!

Waar staan LegalBikes allemaal?

Op dit moment staan er LegalBikes binnen de ring A10 in Amsterdam, daarnaast zijn er LegalBikes op bekende studenten locaties zoals: De VU, Uilenstede, Campus diemen enz. Check onze app voor de huidige locaties!

Hoe kan ik betalen voor mijn LegalBike?

Betalen kan makkelijk, veilig en vertrouwd met Ideal. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te betalen met Bitcoins! We werken er hard aan om zo snel mogelijk ook Pay Pall en andere grote credit cards aan te bieden.

Waar komen LegalBikes vandaan?

LegalBikes zijn fietsen uit het Amsterdamse fietsendepot. De fietsen worden opgeknapt en gecontroleerd door onze monteurs, hierbij proberen we zo veel mogelijk onderdelen van de fietsen her te gebruiken. Het fietsdepot en wij controleren of de fiets geregistreerd staat als gestolen! Jij fiets dus altijd op een eerlijke fiets.

Ik wil mijn LegalBike retourneren?

Toch minder blij dan verwacht? Dat is heel vervelend, maar natuurlijk kan je dan je LegalBike retouneren. Als je dit binnen 14 dagen aangeeft bij ons dan komen wij hem weer bij jou ophalen, de kosten hiervan zijn €15. Je kan hem ook bij ons langs brengen, dit is uiteraard gratis. Stuur ons een mailtje als je langs zou willen komen, dan zorgen wij er voor dat er koffie klaar staat!

Waar wacht je nog op? Vind je nieuwe fiets vandaag!

Lees hier onze algemene voorwaarden, deze zijn van toepassing op alle geleverde diensten en goederen van LegalBikes.

 © 2017 Legalbikes.nl — The easiest way to buy a LegalBike in the Netherlands.